Om Melt Spa

Välkommen till Melt Spa Lappland

Jag som driver Melt Spa Lappland heter Josefin och är hitflyttad från Stockholm. Efter 8 år branschen som Auktoristerad Hudterapeut med stor erfarenhet från både små och stora spa-anläggningar till olika salonger med varierande inriktningar, så kände jag att det var det dags att starta eget.

Jag är så glad över att jag fick tillfälle att göra det just här i Gällivare och på fina Grand Hotel Lapland. Utöver alla er trevliga kunder med så genuint stort skönhetsintresse jag stött på hitintills så uppskattar jag hur lugnt och skönt det är här och med en sådan otroligt fin natur!

Så från storstad med allt vad det innebär och som anställd på salong till fina Gällivare med lugn och ro, natur, utomhusaktiviteter och eget företag. Har inte ångrat mig en sekund!

Jag brinner för service – att bemöta just dina behov, avlasta dig från stress och vardagsbestyr samt ta hand om dig på allra bästa sätt! Och tro mig, jag tycker om enkelhet och kommer inte med pekpinne om allt du ska göra och inte göra, jag är här för att underlätta och bespara dig tid i dina skönhetsrutiner och ditt välmående! Mitt mål är att du ska komma ut från min salong och känna dig snygg, mjuk, avslappnad och glad!

Unna dig lite egentid, det är du värd!

Varmt Välkomna/ Josefin

Öppettider

Mån – Fre  11.00 – 18.00

Behandlingar och boka

Än så länge består utbudet av ett flertal olika ansiktsbehandlingar, massage, shellac, lashlift samt frans – brynfärg och vax/plock samt olika kropps- samt bastubehandlingar. Men håll utkik, det är inte omöjligt att det dyker upp fler.

Se alla behandlingar och boka direkt

Bokning sker enklast via hemsidan men har du frågor eller vill ha hjälp med din bokning mejla  josefin@meltspa.se
eller ring 0761 41 75 76

All samlad kontakt information finns här Kontakt och adress