Märken

Care of Gerd grundades 2008 i Jokkmokk av syskonen Johan och Anna-Lena Wiklund, som döpt företaget efter deras mamma Gerd. Med bakgrund som hudterapeuter båda två började de laborera fram produkter i en liten källarlokal men produceras i en stor fabrik mitt i Jokkmokk. C/o Gerds produkter är ekologiska och innehåller även ingredienser från Norrlands skogar så som bärfrö-oljor från blåbär, lingon och hjortron. Deras hårvårdsserie är helt utan parabener, sulfater, peg-ämnen och silikoner.

CND™ är världens största leverantörer av produkter och utbildning för den professionella nagelbranschen. Varumärket präglas av innovationer, högkvalitativa produkter och utbildningar. Helt unikt för SHELLAC™ är att man inte alls filar på den naturliga nageln vid borttagningen och därav inte skadar den. Det är nagelbranschens absolut mest sålda professionella behandling. Kvalitetskontrollen för CNDs produkter är mycket hög och trots de många behandlingar som utförs har inte en endaste registrering av allergi eller liknande, orsakat av SHELLAC™ rapporterats in.

COMBINAL tillverkas i Wien i Österrike och är ett varumärke som tillhör hudvårdsmärket Dr. Temt.
Produkterna tillverkas i små, skräddarsydda partier. Med över 70 års erfarenhet av den professionella salongindustrin är Combinal erkänt internationellt för omfattande branschkunskap. Dom är specialister på att producera frans- och brynprodukter som inkluderar frans- och brynfärg samt Lashlift och ögonfransvård – det perfekta sortimentet för proffs.

Perron Rigot™ anses med sitt varumärke Cirépil vara en global pionjär inom hårborttagning. De uppfann det första vaxet utan remsor, sk hotwax och år 1972 fick Perron Rigot™ mer än 20 patent inom vax och var först med att erbjuda allergivänliga vax. De är #1 på vaxmarknaden i hela världen.