Information

Policy och Gruppbokningar

Av- och ombokningar sker senast 24 h innan bokad tid – i annat fall debiteras du 50% av kostnaden. Så se till att avboka i tid då jag helst inte vill ta betalt utan utförd behandling.

Jag tar även emot gruppbokningar, dessa förfrågningar sker via e-post. Jag skräddarsyr efter era önskemål och kan även komma in vissa helger/sena kvällar efter överenskommelse.

Obs: Vid gruppbokningar som planerats och bokats via mail vid fler än 2 personer, bör av/om- bokas senast 7 dagar innan (oavsett helg eller vardag), i annat fall debiteras ni 50%. Detta beror på mer omfattande planering och förberedelse samt större blockering för andra kunder.

 

Produkter och Märken

För info om vilka märken jag arbetar med  Se märken

För att se produkter jag har till försäljning och för att handla  Se produkter

 

Friskvård

Många av er kunder jobbar på LKAB och Aitik, säg till innan (mycket viktigt, då det inte går att ändra i efterhand) betalning så skriver jag in namn och personnummer på ert digitala kvitto. Och givetvis detsamma för er andra som har samma system när det kommer till friskvård.

En annan stor kundgrupp är inom kommun och landsting. Mitt mål är att kunna erbjuda er fakturering så snart jag får möjlighet. Detta har dröjt lite då det är mer invecklat än att bara fakturera. Men det kommer framgå på sociala medier och på hemsida när jag kör igång med detta.

 

Övrig info

Jag är fristående från hotellet, så allt utanför salongens väggar sköter dom, även relaxen. SPA är ett vitt begrepp och i mitt lilla spa gör jag skönhetsbehandlingar, spa-behandlingar och bastubehandlingar.

Mot vår och sommar öppnar takvåningen upp med både pool och bubbelpool vilket gör hela konceptet komplett.
Men observera att detta inte ingår i min verksamhet eller är inkluderat i priset på bokad behandling. Det är också en anledning till att jag ligger lägre i pris än va många andra-spaanläggningar gör.

För 150 kr ingår tillgång till gym, bastu, duschutrymme och handduk och vid vår- och sommartid även tillgång till pool och bubbelpool på taket.
Lägger du till 45 kr så ingår även badrock och tofflor.
Detta behöver inte förbokas men betalas nere i receptionen.
Vid frågor angående hotellrum, bastu, restaurang, café, gym, bowling, pool, relaxen osv:
maila info@ghl.se eller gå in på hemsidan www.grandhotellapland.se