Välkommen till Melt Spa Lappland

Jag som driver Melt Spa Lappland heter Josefin och är hitflyttad från Stockholm. Efter 8 år branschen som Auktoristerad Hudterapeut med stor erfarenhet från både små och stora spa-anläggningar till olika salonger med varierande inriktningar, så kände jag att det var det dags att starta eget.

Jag är så glad över att jag fick tillfälle att göra det just här i Gällivare och på fina Grand Hotel Lapland.
Utöver alla er trevliga kunder med så genuint stort skönhetsintresse jag stött på hitintills så uppskattar jag hur lugnt och skönt det är här och med en sådan otroligt fin natur!

Så från storstad med allt vad det innebär och som anställd på salong till fina Gällivare med lugn och ro, natur, utomhusaktiviteter och eget företag. Har inte ångrat mig en sekund!

Jag brinner för service – att bemöta just dina behov, avlasta dig från stress och vardagsbestyr och ta hand om er på allra bästa sätt! Och tro mig, jag tycker om enkelhet och kommer inte med pekpinne om allt du ska göra och inte göra, jag är här för att underlätta och bespara dig tid i dina skönhetsrutiner och välmående! Mitt mål är att du ska komma ut från min salong och känna dig snygg, mjuk, avslappnad och glad!

Unna dig lite egentid, det är du värd!

Varmt Välkomna/ Josefin


Läs mer

Produkter

Vill du köpa presentkort eller produkter utan bokad tid så kan du mejla det du vill ha till josefin@meltspa.se så får du pris och swishkod och kan sen hämta det du köpt när som helst dygnet runt nere i receptionen.

Se utbud och priser

Märken

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Läs mer om mina utvalda märken